in

Член наглядової ради «Суспільної» закликала не прощати і всіляко ігнорувати Аліну Паш за історію з Кримом

Одна із членів наглядової ради «Суспільного мовлення» Катерина Батенко жорстко розкритикувала переможницю національного відбору на конкурс Євробачення-2022 Аліну Паш.

Нагадаємо, кілька днів тому Аліна спробувала виправдатися за незаконне перетинання кордону з тимчасово окупованим Кримом у 2015 році, де вона гастролювала разом із Іриною Білик. Співачка зізналася, що потрапила на півострів за підробленими документами.

Батенко закликала ігнорувати та засуджувати Аліну Паш, за те, що вона дозволила собі такі дії, тим самим підставивши члена правління Суспільного Ярослава Лодигіна, який безпосередньо й займався підробкою документів за дорученням Паш.

Безперечно, талановита актриса української музичної індустрії Alina Pash раптом на сотий день війни, наприкінці Євробачення, вирішила покаятися. У мене прохання до колег-медійників, ігнорувати!.. коли звідусіль мчала зрада, яка дуже серйозно била по репутації компанії та особисто Ярослава Лодигіна, пані Паш просто відгавкувалася у соцмережах, закликаючи «сіяти добро і гівно радісних поні». Хоча знала, що свідомо підробила документи, що збрехала, що підставила.

Аліну Паш порівняли з «умовною скабеєвою»

Батенко порівняла Аліну Паш із умовною скабеєвою, яка раптом почала б сподіватися на прощення, почавши вибачатися. «Жодних аналогій, порівнянь, скабеєва — пекельне зло, а ви просто хороша актриса та пристосуванка» — резюмувала чиновник.

Зазначимо, що за інформацією видання «Варіанти», свого часу сама Батенко була учасницею скандалу, коли «раптом» заробила майже півтора мільйона гривень, як дружина депутата-благодійника від партії «За майбутнє».

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Сєнцов про свого російського колегу Серебренникова: «На його руках кров убитих дітей Бучі»

Російський актор Миронов, який підтримував Україну, змінив риторику після візиту до Маріуполя