in ,

«Мені здавалося, що творчість поза політикою» — Козловський знову спробував виправдати виступи у Москві

Смішно та мізерно виглядають спроби деяких українських артистів знайти причину виправдатися за свої виступи в РФ після окупації Криму та початку жорстоких боїв на Сході України. Складається враження, що артисти абсолютно впевнені в тому, що глядачі — суцільно недоумкі істоти з пам’яттю, як у рибки.

Нещодавно ми нагадали нашим читачам про «заочного тероборонівця» Потапу, який зі спущеними штанами висловлював подяку росіянам зі сцени Кремля у розпал боїв за Донецький аеропорт. Наразі нагадав про себе народний артист України Віталій Козловський.

Фото: www.instagram.com.

В інтерв’ю YouTube-каналу «Новини.LIVE», відповідаючи на запитання ведучої з приводу своєї реакції на хейт через виступ у Москві в 2018-му році, 37-річний Козловський вдав дурницю, який не розуміє різниці між поняттями «політика» та «Війна».» В одному з інтерв’ю, коли тебе запитали, чому ти їздив на концерти до Москви, ти відповів: «Я дебіл, я шкодую, що їздив на концерти до Москви». Як ти зараз ставишся до подібної критики? — Запитала журналістка.

Я був тоді несвідомим. Я співав і мені здавалося, що творчість поза політикою і йому немає меж. Сьогодні я розумію, що творчість – це відображення якоїсь політики і так само несе у собі якусь позицію. Сьогодні це саме так для мене виглядає — пролепетав артист

Зазначимо, що про позицію Козловського говорять його фотографії у радянській військовій формі та привітання з 9 березня російською мовою. Такі пости Віталій публікував у 2020 році, і вони були доступні ще кілька тижнів тому. Щоправда, зараз співак уже вилучив ці знімки.

На останньому інтерв’ю артист красувався в кепці з тризубом, і розмовляв чистою українською, хоча зовсім недавно співав і одягався зовсім по-іншому.

Більше ексклюзивних новин та пікантних фотографій зі світу шоу-бізнесу – на нашому Telegram-каналі.

Опублікував Admin

Потап спустивши штани на сцені в Кремлі: «росіє, дякую, що нас приймаєте!»

Білоруський актор Сморигін із «Дизель-шоу» склав іспит для здобуття громадянства України