in ,

Потап спустивши штани на сцені в Кремлі: «росіє, дякую, що нас приймаєте!»

Довгий час багато українців дивувалися — за що Анастасія Приходько причепилася до Олексія Потапенка, і чомусь згадує про нього за кожної можливості. Ми вирішили воскресити в народній пам’яті той самий момент, на який натякає Настя, коли говорить про Кремль та штани Олексія.

Цей показовий випадок трапився на сцені Кремля під час вручення музичної нагороди RU.TV. Слідом за гнаною нині зрадницею Ані Лорак на сцену піднялися Потап та Настя Каменських, які виконали свій хіт «Все пучком». Після цього артисти розіграли сценку, під час якої Настя спустила з Олексія штани.

Так, стоячи перед перед залом в одних сімейних трусах, Потап сказав фразу, про яку він тепер вважає за краще не згадувати. «Офіційно від усіх українських артистів: Росія, дякую, що ви нас приймаєте» — картинно вклонившись, вигукнув майбутній заслужений артист України.

Зазначимо, що вручення премії відбулося 31 травня 2014 року. На цей момент РФ вже анексувала український Крим. Під Слов’янськом точилися важкі бої. За п’ять днів до того відбувся перший бій за Донецький аеропорт.

Більше ексклюзивних новин та пікантних фотографій зі світу шоу-бізнесу – на нашому Telegram-каналі.

Опублікував Admin

«Його слова про тероборону — повна ахінея» — Приходько назвала справжню причину повернення Потапа

«Мені здавалося, що творчість поза політикою» — Козловський знову спробував виправдати виступи у Москві