in

Вирішальна доба! Тепер зміниться все – контрнаступ вже почався? Термінове звернення ЗСУ! Фронт змінився!

Українські військові продовжують тримати кордони у Бахмуті, виграючи час для підготовки до майбутнього контрнаступу. Російська армія дещо зменшила свою активність на цьому напрямку у останні дні, проте все ще продовжує закидувати позиції так званим “гарматним м’ясом”, і це не дає жодного позитивного результату для противника. Проте на цій ділянці фронту відчуваються певні зміни. Зокрема ця ніч “дуже важлива” для міста.

Про це повідомили українські військові у одному із своїх телеграм-каналів.

Також повідомляється, що противник намагається просунутися до залізничного вокзалу та сервісного центру МВС, але українські бійці продовжують тримати кордони, виграючи час, необхідний для підготовки до майбутнього контрнаступу.

Військові називають справжнім стратегічним дивом те, що місто протягом усього цього часу так і не було оточене. Це сталося завдяки командирам та простим солдатам, які виконують свою роботу.

У свою чергу нещодавно у зведенні Генштабу ЗСУ повідомлялось, що ворог продовжує вести наступальні дії в Бахмуті, намагаючись взяти місто під повний контроль. Зокрема, противник намагався наступати в районі Богданівки та Івановського, але безуспішно – українські військові відбили 14 атак на цій ділянці фронту. Крім того, Росія продовжує зосереджувати зусилля на Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Усі атаки противника цих ділянках фронту відбиті.

Опублікував Андрій

Новий фронт? Авіація РФ оскаженіла – прорив в зону НАТО: сталося шокуюче! Жорстока битва в небі!

Сядуть надовго! Скандал в Міноборони: наживались на армії. Гучна облава – поплатяться!