in ,

Сєнцов про свого російського колегу Серебренникова: «На його руках кров убитих дітей Бучі»

Український режисер Олег Сенцов, засуджений у РФ до 20 років колонії, не з чуток знає про порядки життя в країні-ізгоя.

Наразі Сенцов знаходиться у Луганській області, де входить до одного з підрозділів ЗСУ захищаючи рідну землю від російських загарбників. В інтерв’ю «Німецькій хвилі» він дав оцінку висловлюванню свого російського колеги Кирила Серебренікова.

Зазначимо, у рамках Канського Кінофестивалю Серебренніков презентував фільм «Дружина Чайковського». Під час свого виступу режисер виступив із критикою бойкоту російської культури та закликав допомагати російським солдатам, які напали на Україну.

Треба розуміти, що Серебренников – це російський режисер, не український, він дивиться зі свого погляду – і все. Росія відповідає за всі злочини. Кров убитих дітей Бучі, закатованих чоловіків та зґвалтованих жінок – на руках кожного росіянина. Тих, хто це зробив, тих, хто їх послав туди, тих, хто це підтримує, і тих, хто промовчав. І того Кирила Серебренникова, який каже, що треба допомагати російським солдатам.

Олег Сенцов, Андрій Хлівнюк та Леонід Остальцев у складі ЗСУ

Також ми писали про скандал з російською актрисою українського походження Лією Ахеджаковою яка заявила, що не перераховувала кошти українськії армії і поскаржилася на людей, які створюють її фейкові акаунти.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Якісь тварюки!» — Ахеджакова заявила, що не переказувала грошей ЗСУ. Поліція порушила кримінальну справу

Член наглядової ради «Суспільної» закликала не прощати і всіляко ігнорувати Аліну Паш за історію з Кримом