in

Аліна Паш не пам’ятає, як потрапила до окупованого Криму, проте сказала, хто підробив довідку

Українська співачка Аліна Паш перемогла у національному відборі на конкурс Євробачення-2022, проте була дискваліфікована у зв’язку із незаконним перетином кордону з Кримом з території Росії у 2015 році.

З тих пір минуло чимало часу, але лише зараз артистка вирішила прояснити ситуацію. За її словами, вона не пам’ятає, як потрапила на півострів, і була впевнена, що зробила це законним способом. Тоді вони багато їздили містами України з командою Ірини Білик, і на територію півострова потрапили як гості на весіллі подруги Ірини.

Ніхто не міг дати мені чіткої відповіді, як ми туди потрапили, бо було кілька гуртів: хтось їхав, хтось летів.

Паш згадує, що коли для участі у відборі був потрібний документ про легальне перетинання кордону з Кримом, він був дуже зайнятий і надав розібратися з цим питанням своєму помічнику Андрію Іноземцеву. У зв’язку з тим, що у її паспорті не було позначки Держприкордонслужби України про те, як Аліна опинилася на острові, такий документ вирішили підробити.

Я дала добро Андрієві це питання вирішити. Десь я розуміла, що його можна вирішити не зовсім чесним способом, але жадоба поділитися з українцями цією піснею в такий напружений для країни момент давала рішучості йти далі. Довідка – це спроба Андрія врятувати мене.

Нагадаємо, представники Євробачення-2022 від України, гурт Kalush Orchestra переміг на конкурсі, виконавши композицію «Stefania».

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Свобода — це те, що у вас не можна відібрати»- російська актриса вивісила на балконі прапор України

Російські війська почали робити масові звірства навіть в Росії