in ,

Російський блогер Даня Мілохін у прямому ефірі заспівав гімн України. (ВІДЕО)

Популярний російський блогер Даня Мілохін, який зараз перебуває в Лос-Анджелесі, розлютив своєю витівкою в онлайн-стримі російських шанувальників і викликав шквал гарячих дискусій на свою адресу.

На просторах інтернету з’явилося відео, де Даня разом із колегою, громадянином України Артуром Бабичем, разом виконали гімн України. Також українець у прямому ефірі навчав тиктокера українській мові та показував правильну вимову кодових слів в Україні: «паляниця» та «Укрзалізниця».

«Не минуло й тижня з втечі Дані Мілохіна в США, а він уже заспівав гімн України і почав вивчати мову під час своїх стримувань з другом та колегою Артуром Бабичем», – йдеться у коментарі росіян.

Коли Росія розпочала повномасштабну війну, Мілохін намагався виїхати з країни-агресора в Україну, але на кордоні хлопця не випустили. Восени хлопець був учасником проекту «Льодовиковий період», але наприкінці жовтня зі скандалом пішов із шоу. На початку листопада блогер вирушив до США. В одному зі своїх стриму Даня зізнався, що втомився від життя в Росії і більше не повернеться на Батьківщину.

Більше ексклюзивних новин, цікавих відео та пікантних фотографій зі світу шоу-бізнесу – на нашому TikTok і Telegram-каналі.

Опублікував Admin

Філіп Кіркоров на концерті побив глядачку букетом троянд по обличчю

«Вітають зрадницю нашого народу!» — співачка Maruv порушила мовчання після пологів і виклала відео в мережах