in

Філіп Кіркоров на концерті побив глядачку букетом троянд по обличчю

Філіп Кіркоров, який підтримує війну в Україні візитами до окупантів в шпиталях і своїми виступами в окупованому Криму, продовжує стрімко скочуватися на дно.

Ще не стерлися з пам’яті кадри з танцями короля російської естради на хресті, як він примудрився потрапити в новий скандал. Під час виступу у столиці Казахстану народний артист РФ з’явився перед публікою у напівголому вигляді — на ньому було лише прозоре трико тілесного кольору. Однак, як виявилось, це були лише квіточки.

Незабаром після концерту на каналі новин Казахстану в TikTok з’явилося відео на якому 55-річний Кіркоров, що вийшов із себе, спустився зі сцени до глядачів і почав агресивно хльостати по обличчю одного з фанатів, що сидів у перших рядах. «Йди звідси! Встав і пішов! — Істерично кричав розлючений співак.

@zakonkz Киркоров ударил зрителя букетом по лицу. Предположительно, в Алматы Певец в прямом смысле слова отхлестал сидевшего на первых рядах зрителя цветами по лицу. Видео инцидента появилось в TikTok. После этого певец вернулся на сцену и продолжил выступать. С чем связаны такие действия — остается загадкой. Публику также удивило и то, что на концерте в Алматы певец вышел в полупрозрачном обтягивающем комбинезоне, надетом поверх плавок. Этот перфоманс Киркоров объяснил тем, что его команда так подшутила над ним, и во время шоу с переодеванием на сцене, кто-то сорвал с него шорты, оставив короля “голым”. «Честно говоря, я такие шутки не люблю, но остался в безвыходном положении. Но show must go on!»- написал певец на своей странице Instagram. #киркоров #киркоровалматы #алматы #новости #новостиказахстана #певец #казахстан #хочуврек #рекомендации #реки #рек ♬ оригинальный звук — zakon.kz ➡️ Новости Казахстана

Через кілька хвилин, мабуть, усвідомивши що він накоїв, артист освідчився глядачам у коханні. «Люди, я вас усіх люблю! Вибачте цих нерозумних» — полум’яно промовив Кіркоров у мікрофон.

Згодом представники артиста прокоментували інцидент. Буцімто постраждалим виявився помічник Кіркорова, який не пропускав фанатів, які намагалися вручити кумиру квіти.

Більше ексклюзивних новин, цікавих відео та пікантних фотографій зі світу шоу-бізнесу – на нашому TikTok і Telegram-каналі.

Опублікував Admin

Білоруський актор Сморигін із «Дизель-шоу» склав іспит для здобуття громадянства України

Російський блогер Даня Мілохін у прямому ефірі заспівав гімн України. (ВІДЕО)