in ,

Російський актор Миронов, який підтримував Україну, змінив риторику після візиту до Маріуполя

Відомий російський актор і художній друк московського Театру націй Євген Миронов активно виступав проти війни практично від початку вторгнення армії РФ в Україну.

Проте після поїздки до захопленого окупантами Маріуполя артист раптово змінив свою думку. Зруйноване місто він відвідав разом із головою партії «Єдина Росія» Андрієм Турчаком та ватажком псевдореспубліки «ДНР» Денисом Пушиліним.

Як і багато його колег насамперед він вирушив до лікарні, де нібито поспілкувався з пораненими бойовиками та постраждалими цивільними жителями. Після прогулянки вулицями колись квітучого міста він дав інтерв’ю, де раптом почав нести кремлівську риторику.

Творчі люди дуже часто імпульсивні, вони часто реагують моментально, в одну секунду. Наразі такий вал інформації з різних боків. Але коли ти приїжджаєш сюди і бачиш усе на власні очі, це зовсім інша річ. Буквально недавно був обстріл міста, постраждали діти, я спілкувався з ними. А ще я хочу сказати, що дуже багато питань у мене відпало, коли побачив усе на власні очі. Якщо у моїх колег по цеху буде така можливість, їм теж потрібно все побачити на власні очі. І поговорити з людьми, які тут лишились — Заявив артист

Останнім цвяхом у труну похованого сумління народного артиста РФ стало відвідування ним розбомбленого маріупольського театру. Знаючи сумну історію про бомбардування будівлі, в якій знайшли укриття мирні громадяни та діти, актор поскаржився на те, що у працівників театру зіпсувалася апаратура та згоріли декорації.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Член наглядової ради «Суспільної» закликала не прощати і всіляко ігнорувати Аліну Паш за історію з Кримом

«Музика поза політикою»: У Росії розвісили афіші концертів Макса Барських на серпень