in

«Музика поза політикою»: У Росії розвісили афіші концертів Макса Барських на серпень

Український співак Макс Барських був мегазатребуваним до початку війни. Співак часто там гастролював та ставав номінантом безлічі російських нагород та премій.

Проте з моменту повномасштабного вторгнення до України артист оголосив про припинення будь-якої співпраці з країною-агресором. Це ніяк не дає спокою приниженим рашистам і вони всіляко намагаються втягнути Барських у різноманітні скандали, навіть погрожуючи розправою.

Днями з країни-ізгоя надійшла чергова звістка, пов’язана з ім’ям співака. Так, на вулицях Санкт-Петербугра з’явилися афіші з анонсом концерту Макса Барських у серпні цього року. «Музика поза політикою» — вказали автори «шедевра» на плакатах, ніби між Україною та РФ не справжня війна, а лише політичні розбіжності.

32-річний музикант відреагував на провокацію на своїй сторінці в Інстаграмі. «Пропагандисти біснуються від убогості та безсилля, як завжди виконуючи роботу на 2 з мінусом. Порада: не зменшуйте обертів, ми запаслися попкорном і з цікавістю спостерігаємо як повільно, але вірно ви самі тягнете себе на дно!» — написав Барських.

«А це вже не просто фейк. Це чиїсь вкладення у фейк, хтось витратився на це. А головне – хтось постраждає, купивши квиток. Адже жодного концерту не може бути і звісно ​​не буде. Так цинічно дурити своїх людей. Заспокойтесь цей артист не про вас. Слухайте Газманова, наприклад», — прокоментував ситуацію продюсер співака, режисер Алан Бадоєв.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Російський актор Миронов, який підтримував Україну, змінив риторику після візиту до Маріуполя

У Москві поскаржилися на Івана Дорна: читав вірші українською та вимагав у номер прапор України