in

Аліна Паш вперше зізналася, що виступала в окупованому Криму з Іриною Білик

Аліна Паш, яка перемогла на українському національному відборі Євробачення 2022, виклала у своєму Instagram сторіс, де зізналася, що виступала у Криму. Саме через поїздку української артистки до анексованого Криму Паш отримала дискваліфікацію.

Цікаво, що сама співачка вперше згадала про те, що їздила до Криму як бек-вокалістка української зірки Ірини Білик. Раніше українська знаменитість не фігурувала у цьому скандалі. А ось слова, які опублікувала Alina Pash:

Я не виступала у РФ. Якщо ви маєте на увазі мій виступ на бек-вокалі з Іриною Білик у її друзів на весіллі у Криму, то не треба визнавати Крим російським. Крим – це Україна.

Скріншот зі сторіс Аліни Паш

Також 29-річна співачка привітала Kalush Orchestra із перемогою на Євробаченні-2022, які замінили Аліну Паш після дискваліфікації.

Після перемоги України я привітала Калуш, як і підтримувала їх раніше.

Багато ЗМІ повідомляють, що дискваліфікована зірка скаржиться на цькування та інтернет, особливо після перемоги Kalush Orchestra.

А ось сама Ірина Білик не заперечує своєї поїздки до Криму. Вона каже, що прилетіла на анексований півострів із Москви, бо іншими шляхами було складно під час потрапити до Криму.

Раніше ми вже повідомляли, що Аліна Паш фотографувалася на тлі Кремля і навіть планувала записувати пісні із російськими виконавцями.

Більше новин читайте у нашому телеграм канал.

Опублікував Admin

«Дружина Медведчука. Ну як вона може спілкуватися? — Екс-ведучий «Україна має талант» щодо роботи з Марченко

Арестович озвучив поетапний план підготовки населення РФ до капітуляції. Перший пункт реалізували у Скабеєвої