in

Охлобистін, який хотів воювати за Росію, несподівано похвалив Земфіру та Литвинову, а Галкина розкритикував

Російський актор Іван Охлобистін який не приховує своїх прокремлівських поглядів дав інтерв’ю одному з пропагандистських видань у Росії. У ньому обговорив своїх зіркових колег, які підтримали Україну – Земфіра, Литвинова та Галкін.

Він відніс співачку та актрису до «частини російської культури», а ось гумориста та чоловіка Алли Пугачової розкритикував та назвав «аномалією». Ось його слова:

«І Литвинова теж частина російської культури, про Земфіру я навіть не говорю. Ось Галкін – це не частина нашої культури, це щось із оформлювального цеху, допів, що стали головними. У мене всі програми з ним викликали збентеження, я взагалі таких аномалій побоююсь.

Рената Литвинова та Земфіра

Далі актор розповів, що не є шанувальником творчості колеги з цеху Ренати Литвинової, але йому дуже подобається творчість співачки Земфіри, і навіть згадав про її останній альбом:

«Ренате – так зручно. Я ніколи не був шанувальником її творчості, але водночас завжди фанатів від Земфіри. І останній альбом мені сподобався, хоч і розрахований на дуже специфічну аудиторію. Для мене зрозуміло, що вона співає, а ось молоді – не впевнений».

Потім Іван Охлобистін розповів, що думає про те, чи зможе народ Росії вибачити позицію знаменитостей щодо підтримки України та виїзд із країни:

«Що стосується Ренати та Земфіри, то вони дівчатка, дорослі дівчатка. Не те що вибачать чи не вибачать, а не вину приписуватимуть особливо. У тому випадку – не плюс, не мінус. Вони завжди були надто далекі від народу».

Раніше Земфіра випустила композицію, у словах якої згадується Маріуполь, а сама пісня дістала назву «М’ясо». У відеокліпі було використано малюнки Ренати Литвинової.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Група з Кенії вразила мережу піснею про червону калину українською мовою: а наші аборигени кажуть «яка різниця»!

«Фанати його висміяли»: Пєвцов спробував присоромити зірок, які проти війни, нагадавши про військових без рук та ніг