in ,

«Фанати його висміяли»: Пєвцов спробував присоромити зірок, які проти війни, нагадавши про військових без рук та ніг

Прокремлівський актор і депутат Держдуми РФ Дмитро Пєвцов розкритикував зірок Росії, які відкрито заявили про незгоду з путінським режимом. Російський актор вважає, що таким знаменитостям потрібно подивитися на поранених військових із Росії, які залишилися без рук та ніг. Про це Певцов розповів в інтерв’ю В’ячеславу Манучарову у його проекті на YouTube-каналі «Емпатія Манучі». А у коментарях під відео отримав критику своїх слів.

Так російський пропагандист назвав протестувальників інфантильними і тими, хто може стати рупором неправди та брехні:

«Той самий інфантилізм заважає зрозуміти людям значущим і шанованим багатьма, навіть мільйонами наших росіян, що їхня думка може бути почута і сприйнята щиро. Вони можуть стати рупором неправди, брехні та ненависті до своєї країни. Вони про це не думають, вони думають про мейнстрім

Скріншот із YouTube-каналу «Емпатія Манучі»

Далі зірка серіалу «Бандитський Петербург» розповів про поранених солдатах РФ, які напали на Україну, а зараз опинилися у лікарнях:

«Я був у шпиталях і я бачив поранених бійців. Був там, де хлопці дуже важкі: без рук, без ніг, молоді. І я хотів би, щоб ось ці «ні війні» подивилися потім цим хлопцям у вічі і пояснили б свої дії. Тому що вони за них віддали своє життя, здоров’я.»

У коментарях виявилося багато розсудливих людей, які розкритикували та висміяли слова російського пропагандиста. Одні говорили «де логіка в словах актора-депутата?», оскільки він виступає за війну, засуджує тих, хто проти неї, інші ж порушили питання про те, «хто відправив туди російських солдатів»? Ось можна переглянути деякі коментарі:

  • Ну який він дурний. А хто туди відправляв твоїх солдатів, котрі тепер без рук і без ніг? Навіщо її взагалі інтерв’юють? Жахливо, коли чоловік не має мозку;
  • Тоді «да війні»? Відірваним рукам та ногам? Де логічне мислення та зведення кінців з кінцями?
  • «Ні війні», щоб не було нікого в шпиталі, ідіот!
  • Логіка припинила свою діяльність біля мозку Пєвцова. Хто їх туди гнав? Кого вони зрештою захистили? Навіщо це потрібне і кому? Немає відповіді.

Більше новин читайте на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Охлобистін, який хотів воювати за Росію, несподівано похвалив Земфіру та Литвинову, а Галкина розкритикував

Популярний український дизайнер показала знищений будинок у Бучі