in

«Забув, з чиєї ложки жер?» — Андрій Бедняков втратив 200 тис. підписників із РФ, які побажали йому «зд*хнути»

Українські знаменитості, які були популярними до початку повномасштабної війни, тепер стали кісткою в горлі колишніх фанатів.

Серед тих, хто став ворогом росіян – популярні ведучий шоу «Орел і Решка» Андрій Бідняков. Уродженець Маріуполя, він втратив у війні маму рідне місто та багатьох друзів, тому, як ніхто інший, палає ненавистю до окупантів.

У свою чергу, підписники з Росії звинувачують Андрія в тому, що він раніше заробляв гроші в їхній країні, а тепер нібито «перевзувся». В ефірі передачі «Денісів Time. Війна», ведучий спробував провести аналогію щодо таких заяв.

Підписники з Росії дуже багато мені писали. І прокленали, і «щоб я здох». Але чимало і тих, хто шокований тим, що відбувається. Вони писали: Ми з вами. Тримайтеся». Але для багатьох чомусь шоком виявилася моя позиція. «Ти забув, з чиєї ложки жер», — «люблю», коли таке пишуть. Ось умовно, якщо тобі начальник платить гроші, а потім приходить у твою квартиру, знищує твої меблі і б’є твоїх дітей, ти повинен стояти в кутку і думати: «Він платить мені гроші, тому я мовчатиму». Якщо люди цього не розуміють, я не знаю, що можна говорити.

Ведучий зазначив, що до початку війни більшість підписників на його соцмережі було з РФ. Наразі близько 200 тисяч росіян відписалися від колишнього кумира. «Я дивився аналітику — зараз у мене переважає українська аудиторія» — повідомив ведучий.

Раніше Андрій Бідняков озвучив три причини, за якими окупанти так ненавидять Маріуполь, який завжди буде українським.

Опублікував Admin

Нови подробиці: Медведчук дав свідчення проти Порошенка на тлі переговорів щодо його обміну на захисників «Азовсалі»

«Він, звертається, звичайно» — Камалія зізналася, що Зеленський дзвонить до її чоловіка і роз’яснила ситуацію з винищувачами