in

Нови подробиці: Медведчук дав свідчення проти Порошенка на тлі переговорів щодо його обміну на захисників «Азовсалі»

З часу затримання кума Путіна Медведчука пройшло більше місяця, і за весь цей час про нього не було чути нічого.

Проте, як тільки захисники Маріуполя залишили цитадель і опинилися в руках терористів із «ДНР», екс-депутат відчув можливість вирватися на волю. Адже саме після захоплення Азовсталі в РФ заговорили про можливий обмін українських героїв на Віктора Медведчука.

Намагаючись довести свою цінність, сьогодні стало відомо про надання колишнім депутатом свідчень, про закупівлю вугілля в ОРДЛО, виведення нафтопроводу з держвласності та роль у цих злочинах п’ятого президента України Петра Порошенка.

Трубою я почав займатися на прохання Порошенка. І якби сказали, що це труба Порошенка – це більше пасувало б. І не тому, що я зараз хочу виправдатись. У 2016 році тоді президент Порошенко звернувся до мене з проханням, враховуючи мої контакти і ставлення до мене керівництва Російської Федерації, про придбання труби, або ПрикарпатЗахідТрансу, який володів нею. — Віктор Медведчук.

Нагадаємо, у грудні минулого року Порошенко повідомили про підозру у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації. Справа стосується постачання вугілля з тимчасово окупованих територій Донбасу у 2014—2015 роках.

Стежимо за розвитком подій на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Вікторію Боню у чоловічому образі та з гаслом про війну вигнали з червоної доріжки у Каннах

«Забув, з чиєї ложки жер?» — Андрій Бедняков втратив 200 тис. підписників із РФ, які побажали йому «зд*хнути»