in ,

«Він, звертається, звичайно» — Камалія зізналася, що Зеленський дзвонить до її чоловіка і роз’яснила ситуацію з винищувачами

Ситуація з передачею чоловіком Камалії, мільярдером Мохаммадом Захуром двох бойових літаків бійцям ЗСУ з кожним днем ​​обростала домислами, доки сама співачка не розставила крапки над «і».

В інтерв’ю журналістам каналу «Україна» зірка нарешті чітко відповіла на запитання, що цікавило всіх, — чи були винищувачі?

Це перегорнута інформація. Я сказала, що Пакистан. Потрібно уважно переглянути джерело відео. А Захур подарував мені понад мільйон євро на витрати, що йдуть на реконструкцію колишніх навчальних закладів, та будується спеціальне житло для українських сімей – біженців із гарячих точок.

Таким чином з’ясувалося, що українська армія винищувачі все ж таки отримала, однак сплатив цінний подарунок уряд Пакистану.

Також у програмі «Слава+» на Радіо Люкс артистка відповіла на запитання, чи звертався до її чоловіка за допомогою президент Володимир Зеленський. «Я не знаю, чи можу це казати. Він звертається, звісно. Дзвонять його люди» — заявила співачка.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Забув, з чиєї ложки жер?» — Андрій Бедняков втратив 200 тис. підписників із РФ, які побажали йому «зд*хнути»

«Втратив контакт із людьми» — Олівер Стоун заявив, що президент РФ перехворів на рак і зараз ізольований