in

«Ми не в Московії!» — українські артисти зацькували Ірину Федишин за гомофобію

Для популярної української співачки Ірини Федишин настала справді чорна смуга.

За останній тиждень артистка вже втретє вляпалася у гучний скандал. Нагадаємо, спочатку вона потрапила під шквал критики, коли вона як член журі Євробачення від України поставила дружній нам Польщі нуль балів. Вдруге Ірина зганьбилася як волонтер, коли на відео перевіряла якість армійських шоломів кулями, мабуть, поплутавши їх із бронежилетами.

Намагаючись публічно відмитися він бруду, що навалився на неї, Федишин вирішила дати велике інтерв’ю блогеру Аліні Доротюк. Проте, як виявилося, викликала на себе хвилю обурення тепер уже з боку своїх колег-музикантів.

Під час спілкування торкнулося ставлення Ірини до представників ЛГБТ спільноти, представники якої традиційно широко представлені на конкурсах Євробачення. Співачка відповіла, що вона не засуджує цих людей, оскільки це їхнє життя, яке вони самі руйнують.

ЛГБТ-спільнота для мене – великий гріх, я це не розумію, але я цих людей не засуджую, бо це їхнє життя, і вони самі його руйнують. Якщо вам так подобається… Ми всі відповідатимемо перед Богом… я чітко знаю, що це тяжкий гріх. Але кожний робить висновки. Ми всі різні. Ми не святі, всі грішать. Будь ласка, вам подобається руйнувати себе – руйнуйте.

Незважаючи на те, що на ютуб-каналі, на якому вийшло відео інтерв’ю з Федишин, підписано лише 1,8 тис. осіб, висловлювання артистки викликало широкий резонанс.

«Трохи гомофобії та руйнування. Гомофобії у вільній та демократичній країні немає місця. Ми не в Московії, пані Ірина Федишин» — зазначив MELOVIN

Скріншот – інстаграм Mélovin

«Мій мозок палає: виявляється співачка Ірина Федишин — гомофобка, вважає ЛГБТ грішниками, що руйнують себе, і її запрошують у журі самого егейського конкурсу в Європі. Сиди у своєму маленькому храмі, співай для духовних віруючих і не лізь у ту гейропу. Ні, треба ж всратися!» — обурилася травісті-діва Монро

«А ось у чому «Ізюм». Із за геїв всі! І на конкурсі вона бачила їх багато. Ну, ніколи я не бачила, щоб людина себе власноруч, так швидко закопувала. Це що натяк на поляків? А якщо й так, то ти кажеш «це не політичний конкурс, треба голосувати за мистецтво», а тепер «за геїв не голосую» — написала Анастасія Приходько.

Нагадаємо, нещодавно Ірина Федишин сама розкритикувала співачку Ані Лорак заявивши, що вона не українка.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Вони бухали водяру і жерли котячий корм!» — донька власника АТБ Ганна Буткевич розповіла, які делікатеси їли окупанти у розподільчому центрі

«Отримувати від країни шалені гроші, а потім плюнути з-за кордону» — путіністка Бабкіна накинулася на Пугачову