in ,

«Волонтерство – справа відповідальна!» — Ірина Федишин потрапила у скандал, зіпсувавши американські каски для ЗСУ

Не встигли затихнути розмови про Ірину Федишин як члена професійного журі від України на Євробаченні-2022, які не дали Польщі жодного балу, як співачка потрапила в черговий скандал.

Відомо, що зараз багато селебрітів використовують свої зв’язки та популярність для волонтерської діяльності. Федишин не стала винятком і стала активно працювати в цьому напрямку. Але якщо на музичному конкурсі Ірина брала участь як професіонал, то маючи справу з військовим екіпіруванням, їй точно необхідно було проконсультуватися з фахівцями.

На сторінках своїх соцмереж співачка опублікувала відео тестування американських шоломів, які вона мала передати ЗСУ. Проте пильна волонтерка вирішила перед цим, перевірити їх на міцність прицільним пострілом. Що з цього вийшло – можете подивитися на відео.

Ми перевірили, але на жаль, жоден шолом не витримав експерименту. Тому замовляти таких касок точно не будемо. Волонтерство – це відповідальність – підписала публікацію Федишин

Звісно, ​​обурені передплатники не дотримали своїх емоцій у коментарях:

  • Чудовий приклад того, що гроші вам довіряти не можна. Неймовірна безвідповідальність, безпросвітна тупість
  • Наскільки мізерна і некомпетентна ви людина, що в касках для військових, що в музичному суддівстві. Ганьба.
  • Який ідіотизм. Навіщо ви знищили шоломи? Чи реально ви вважаєте, що вони призначені для захисту від куль? Що ж, тепер справді вірю, що ви не розумієте, чому це ваше 10-те місце для Польщі на Євробаченні означає нуль балів.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

У РФ нова версія: війна зірвала плани зміни режиму в Росії

Настя Каменських нарешті розповіла, як вони з Потапом опинилися в Іспанії за кілька днів до війни