in ,

«Вони бухали водяру і жерли котячий корм!» — донька власника АТБ Ганна Буткевич розповіла, які делікатеси їли окупанти у розподільчому центрі

Українська співачка та радіоведуча, донька власника мережі супермаркетів АТБ Ганна Буткевич дала інтерв’ю Славі Дьоміну на радіо «Люкс ФМ».

Зокрема, знаменитість розповіла, що робили російські бойовики в захопленому розподільчому центрі АТБ. Серед іншого, Ганну вразило те, що окупанти практично не торкнулися людської їжі, запиваючи спиртним корм для тварин.

Частину центру вони розгромили. Вони туди зайшли… Слава, вони їли котячий корм! Вони бухали водяру і жерли котячий корм! Вони не відкривали дорогі цукерки, хоч їх там було вдосталь, вони не відкривали гарне вино, не брали консерви тунця, м’ясних консервів. Коли я це побачила, у мене просто мозок вибухнув!

Коли розмова зайшла про те, що треба звертатися до російських матерів, із закликами не пускати їхніх синів воювати з Україною, дівчина здивувалася: «До кого звертатися? До того, хто їсть котячий корм?».

Зазначимо, що після початку повномасштабного вторгнення Ганна Буткевич із сім’єю виїхала до Австрії.

Більше новин на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Приклад сміливості та честі: топ російських зірок, які виступили на підтримку України

«Ми не в Московії!» — українські артисти зацькували Ірину Федишин за гомофобію