in ,

Приклад сміливості та честі: топ російських зірок, які виступили на підтримку України

Ось уже майже три місяці Україна гідно бореться із російською агресією. Наші воїни демонструють приклади мужності та самопожертви. І якщо наші захисники воюють на передовій зі зброєю в руках, то знаменитості на інформаційному фронті.

Сьогоднішня наша розповідь про представників російського шоу-бізнесу, які не злякалися відкрито виступити на підтримку України, усвідомлюючи, що ризикують не лише кар’єрою та будинком, а й власним життям.

Лія Ахеджакова

Ім’я цієї тендітної 83-річної жінки зараз стало синонімом сміливості та гідності. Проживаючи у Москві, Лія Меджидівна практично щодня публічно критикує дії кремлівської влади та закликає припинити геноцид українського народу. А нещодавно уродженка Дніпропетровська (нинішній Дніпро) пообіцяла повернутися на Батьківщину після перемоги України.

Максим Галкін

Російський гуморист і телеведучий Максим Галкін, одним із перших у РФ публічно виступив проти війни в Україні і разом із дружиною Аллою Пугачовою залишив РФ на знак протесту. Артист порадив співгромадянам «промити мізки» та наголосив, що має право на свою думку. Навіть якщо вона не співпадає з офіційною позицією держави, зокрема президента Володимира Путіна.

Андрій Макаревич

Лідер легендарної «Машини часу» — один із найпослідовніших друзів українського народу. Артист відкрито засуджує дії путінського режиму, починаючи з 2014 року, а після початку повномасштабного вторгнення перебрався до Ізраїлю, де кілька тижнів тому у них із дружиною-українкою народився хлопчик.

Олексій Панін

Несподіванкою для багатьох став той факт, що російський актор, який прославився своїми зухвалими витівками, відкрито підтримав Україну. Панін сміливо заявив світові про те, що він проти війни РФ з Україною та закликав виходити на мітинги своїх співгромадян. «Соромно, що в мене Російський паспорт! Соромно говорити, що я з Росії і соромно за Російський народ, який допустив все це!»-написав артист у себе в соцмережі.

Марія Машкова

Актриса Маша Машкова підтримала Україну і розповіла, що вона не може порозумітися через це з рідним батьком, російським актором Володимиром Машковим. В інтерв’ю Юрію Дудю вона заявила, що Путіна неминуче чекає на трибунал. «Я вважаю так, абсолютно, він заслуговує на суд. Справедливого та відкритого, де ми побачимо всі докази», — сказала актриса.

Анжеліка Варум та Леонід Агутін

Львів’янка Анжеліка Варум не змогла спокійно дивитись на геноцид українського народу. Через кілька днів після нападу вона виступила з антивоєнним закликом у себе в соцмережі. Пізніше вони з чоловіком викликали обурення росіян, виступивши на благодійному концерті U FOR UKRAINE на підтримку дітей, які стали біженцями і залишили свої будинки через військові дії РФ.

Щиро сподіваємося, що кількість зірок, які наважаться висловити свою позицію, лише зростатиме. Лише спільними силами можна зупинити путінську навалу.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Це вистава»: Радник Білого дому, розповіла про запах від Путіна

«Вони бухали водяру і жерли котячий корм!» — донька власника АТБ Ганна Буткевич розповіла, які делікатеси їли окупанти у розподільчому центрі