in

Були українцями… Хто з вітчизняних зірок зрадив Батьківщину, не помітивши вторгнення Росії

Незважаючи на військове протистояння на Сході України, фактично неоголошену війну між Україною та РФ, яка розпочалася ще у 2014 році, багато українських діячів шоу-бізнесу продовжували заробляти і навіть жити в Росії. Проте з початком 24 лютого повномасштабного вторгнення армії РФ до нашої країни більшість із них «прозріли» і почали воювати на інформаційному фронті, намагаючись донести істину про звірства окупантів усьому світовому співтовариству.

Сьогодні ми хотіли б звернути вашу увагу на тих, хто так і залишився сліпим, без видимих ​​докорів сумління продовжуючи заробляти криваві рублі на території країни-ворога.

Ані Лорак

Напевно, найбільше розчарування українських шанувальників музики. Уродженка міста Кіцмань Чернівецької області, співачка неймовірної краси, унікальний голос якої у 4,5 октави підкорив мільйони слухачів у всьому світі. Народна артистка та гордість України ніяк не прокоментувала нападу РФ на її Батьківщину. На користь артистки можна назвати лише те, що вона відмінила всі свої заплановані концерти в РФ.

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко народилася в Одесі. Знаменитість вона здобула, після того, як взяла участь у тревел-шоу «Орел і Решка» за роки роботи, в якому вона відвідала понад 50 країн. 2019 року Тодоренко вийшла заміж за співака Влада Топалова. У пари є спільна дитина і зараз вони чекають на появу другої дитини. Саме розбіжності у політичних поглядах із чоловіком, за словами телеведучої, змушують її утримуватися від коментарів з приводу війни в її рідній країні.

Лоліта Мілявська

Родом із Закарпаття, виховувалась у дідуся з бабусею у Львові. 58-річна співачка стала відомою завдяки участі у «Кабарі-дуеті «Академія» разом зі своїм майбутнім чоловіком Олександром Цекалом. З моменту вторгнення армії РФ в Україну вона згадала про лихо в її країні лише одного разу — коли подякувала небайдужим киянам за допомогу в евакуації її матері та доньки з палаючого Києва.

Ялинка

Судячи з активних виступів на корпоративах у країні-агресорі, Єлизавета Іванців (справжнє ім’я співачки ялинки) і думати забула, що народилася вона в українському Ужгороді. Зараз вона не згадує про Україну і не коментує знищення українських міст російськими ракетами.

Анна Седокова

Киянка Ганна Седокова, екс-солістка гурту «ВІА Гра», у своїй останній публікації в соцмережі нарікає на непрості стосунки з протилежною статтю та складності виступів на корпоративах — на подібних заходах чоловіки дозволяли собі говорити про різні непристойності на її адресу. А ось доля її співвітчизників, які третій місяць живуть у бомбосховищах, мабуть абсолютно не хвилює.

Артур Пиріжков

Уродженець українського Донецька Олександр Ревва, а нині епатажний російський артист Артур Пірожков також мовчить про звірства окупантів в Україні. Співак активно виступає в Росії і навіть не згадує про рідну країну, яка вже третій місяць протистоїть рашистам.

Наш список не повний на жаль, його можна продовжувати багатьма прізвищами відомих артистів. Ганна ASTI, Таїсія Повалій, Наташа Корольова, Любов Успенська, Нонна Гришаєва, Марув та інші знаменитості вдають, що жодної війни в Україні немає і продовжують спокійно жити та працювати в Росії.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Український ведучий підтримав Лоліту, яка згадала зворушливу історію про дідуся, але не згадала про війну в Україні

Лукашенко заявив: військова операція РФ в Україні багато чому нас навчила