in

Український ведучий підтримав Лоліту, яка згадала зворушливу історію про дідуся, але не згадала про війну в Україні

Українська співачка Лоліта Мілявська, яка проживає в Росії, вважає за краще заплющувати очі на криваві злочини, які творять в її рідній країні російські окупанти.

У День перемоги вона опублікувала в соцмережі пост, у якому поділилася зворушливими дитячими спогадами про свого дідуся-фронтовика. Батьки Лоліти жили в Мукачеві, проте дівчинку виховували дідусь із бабусею, які мешкали у Львові.

Дід, ти щоразу цього дня витирав сльози з лиця так, щоб ніхто не бачив. Але я років п’яти, тримаючись за твою руку, це завжди помічала. Ти назавжди у Львові. І мої спогади, пов’язані з Парадами Перемоги, також із цього міста, бо це був ритуал! З дідом на Парад! Тільки в мене відчуття свята, а в тебе, я тільки зараз розуміла, біль — написала зірка

Багато українських підписників розкритикували співачку за те, що вона ніяк не згадала про війну, яка нині знищує міста її рідної країни, однак були й такі, хто підтримав артистку. Зокрема, телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний, що знаходиться зараз у Берліні підписав пост Лоліти фразою з фільму «У бій йдуть одні «старі»» — «Житимемо».

«Чи не соромно підспівувати у рашистів? Україна, звичайно, житиме, а ось ви з рішкою – це велике питання. Слава Україні!» – відповів Олексій.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

В РФ знову зганьбилися, вставивши фото американських грабіжників до пар, які розлучила війна

Були українцями… Хто з вітчизняних зірок зрадив Батьківщину, не помітивши вторгнення Росії