in

Лукашенко заявив: військова операція РФ в Україні багато чому нас навчила

Диктатор Білорусі Олександр Лукашенко на нараді з питання державного оборонного замовлення зазначив, що військова операція РФ в Україні багато чому його навчила.

«Скажу відверто, що тоді ми по-іншому бачили і свою армію, і насамперед озброєння нашої армії. І, знову ж таки, абсолютно відверто, військова операція Російської Федерації в Україні нас багато чому навчила» — заявив Лукашенко на самому початку наради.

Також президент Білорусі звернув увагу, що події, що відбуваються в Україні, наочно показують, що тільки війська, які мають сучасну, високоефективну і обов’язково потрібну для конкретної території зброю, засоби життєзабезпечення, паливо і продовольство, здатні вирішувати поставлені завдання. Очевидно, Лукашенко був здивований тим, що в Україні війська справляються.

Лукашенко провів нараду щодо державного оборонного замовлення Білорусі на 2022 рік

Також білоруський лідер не упустив можливості похвалитися тим, що випросив у Путіна допомогу для створення ракет: «Адже ми створюємо нову ракету. Ракету дуже ефективну зразка «Іскандер» приблизно. І була повна підтримка!».

Зазначимо, що 10 травня збройні сили Білорусі розпочали другий етап раптової перевірки своїх військ, пояснюючи це відповіддю на ті навчання, які з 1 травня відбуваються на території країн НАТО під назвою «Захисник Європи».

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Були українцями… Хто з вітчизняних зірок зрадив Батьківщину, не помітивши вторгнення Росії

Син Таїси Повалій написав послання з Іспанії «Тільки не треба про маму сюди!»