in

«Тату, не хвилюйся, я з росіянами!» — донька Моніки Белуччі та Венсана Касселя розслабилася на тусовці з вином та наркотиками

Схоже, перспективна модель Діва Кассель, яка у своєму юному віці співпрацювала з модними брендами Gucci і Dolce & Gabbana і потрапила на обкладинку ELLE, потрапила в погану компанію.

Фото та відео 17-річної Діви Кассель шокували шанувальників талановитої дівчини у всьому світі. Представниці зіркової сім’ї помітили у Лондоні, де вона відпочивала в компанії подруг, однією з яких була російська модель Емілі Бруні, яка поділилася фотографіями та відео тусовки на своєму телеграм-каналі.

Також інформацію про подію поширив канал Тільки нікому… На знімках спадкоємиця Моніки Белуччі позує у шапці-вушанці із радянською символікою та підписом «За свободу на х*й». Також Діва демонструє володіння основами російської мови – вона вже може представитися, процитувати деякі меми і навіть цитує забороненого у Росії репера Face.

Судячи з деяких відео, дівчата вживають алкоголь і курять косячки. Проте, свого знаменитого батька, Діва Кассель просить не хвилюватися: «Тату, не хвилюйся, я з росіянами!».

Про реакцію батьків на витівку юної зірки поки що невідомо.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Треба замислитися, на кого ми перетворимося» — путініст Кіркоров заговорив про «агресивне російське суспільство»

Екстрасенс Макс Гордєєв назвав місяць, коли скінчиться війна і повідав як саме помре Путін