in

«Треба замислитися, на кого ми перетворимося» — путініст Кіркоров заговорив про «агресивне російське суспільство»

Філіп Кіркоров, відомий підтримкою політики кремлівської влади та замовчуванням нападу РФ на Україну, засудив російське суспільство.

Свою оцінку населенню Росії він дав в інтерв’ю телеграм-каналу Ксенії Собчак «Кривава пані». Кіркоров прокоментував реакцію людей на те, що він заступився за Максима Галкіна перед пропагандисткою Маргаритою Сімоньян.

Я зараз в жаху, що мої слова не почули… і вторять… зомбовано вторять… що я не повинен заступатися за своїх друзів, тому що в нього альтернативна позиція… Мої слова про агресію, яка все більше визначає стиль спілкування в публічному просторі, дуже правильні … Всім треба замислитися, на кого ми перетворимося з таким прагненням викривати чужі «пороки». Я людина честі, і ніколи не відступлюся від своїх принципів та своїх друзів, — сказав артист.

Також Кіркоров наголосив, що є патріотом своєї країни, і для нього «велика честь отримати вітання від президента».

Зазначимо, що сама Симоньян заявила, що не збирається поки що відповідати Філіпу Кіркорову на звернення на її адресу.


Нагадаємо, що у самого Кіркорова зараз можуть бути проблеми з правоохоронними органами через його провокативного номера під час святкування ювілею у Кремлі.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Я твоя зброя» — Христина Соловій присвятила нову пісню борцям за Україну

«Тату, не хвилюйся, я з росіянами!» — донька Моніки Белуччі та Венсана Касселя розслабилася на тусовці з вином та наркотиками