in

Екстрасенс Макс Гордєєв назвав місяць, коли скінчиться війна і повідав як саме помре Путін

Експерт каналу «Україна», відомий екстрасенс та астролог Макс Гордєєв у відвертому інтерв’ю з ведучими YouTube-каналу «Люкс ФМ» Славою Деміним назвав точну дату завершення війни в нашій країні та розповів коли помре її головний винуватець.

«З 20 квітня по 10-15 травня будуть найтяжчі бої. Йде дуже сильна та потужна енергетика, і всім треба бути обережними», — попередив фахівець. До кінця весни бойові дії будуть на спад, а повне завершення війни настане на початку серпня.

Астролог зізнався, що на початку вторгнення попрацював над кількома ляльками Вуду, на яких періодично робить прокляття на Володимира Путіна. Гордєєв стверджує, що смерть президента РФ відбудеться найближчим часом, максимум 2 роки.

Він помре так само, як усі люди, які підписували контракт із дияволом. Це буде жорстока смерть. По-перше, він і так тримається на соплях. Він розпливається. Це більше схоже на кістяк, на який натягли шкіру. Я переглядав біля нього купу лікарів, які його шприцюють. Купа різних шаманів, що його якось піднімають. Він чудово розуміє, що він уже своє відбуває. Мені бачилася людина, схожа на чеченця, яка вдаряє йому в спину ножем розповів екстрасенс.

Раніше ми писали про обнадійливому передбаченні наймолодшого мольфара України.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Тату, не хвилюйся, я з росіянами!» — донька Моніки Белуччі та Венсана Касселя розслабилася на тусовці з вином та наркотиками

Ургант — Боякову: «Почув про ваше бажання плюнути в мене. Едуарде, настав час ковтати!