in

Філіпа Кіркорова не пустили до VIP-зони Євробачення 2022

Незважаючи на заборону російської делегації відвідувати Євробачення 2022 року, Філіп Кіркоров потрапив на перший півфінал конкурсу, який проходив у Турині 10 травня. За заявою самого співака його запросили організатори шоу, а дивитися він мав виступи конкурсантів у VIP-зоні.

Це була нахабна брехня. Бо очевидці, які бачили російського співака-путініста, розповіли, що насправді сталося. За їхніми словами, артист стояв біля входу у VIP-зону і довго чекав, доки організатори знайдуть його ім’я у списку запрошених. Цього не сталося, і Кіркоров подався дивитися концерт з іншої трибуни.

Також свідки встигли зняти російського артиста в черзі з іншими людьми за покупкою фанатській продукції Євробачення 2022 року.

Раніше ми вже писали, що приїзд Кіркорова на Євробачення 2022 року спровокував у росіян величезну кількість гнівних коментарів.

Нагадаємо, що, крім заборони російської делегації, також була не допущена до конкурсу і сама країна. Таке рішення ухвалили організатори через агресивні дії Російської Федерації стосовно України.

Фінал Євробачення 2022 року відбудеться 14 травня, а переможцем конкурсу вважають український гурт KALUSH ORCHESTRA з піснею Stefania.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Зараз ми всі починаємо мукати» — Шнуров висміяв тотальну цензуру в Росії

«Нормально головою стукнулася!» — Лера Ранетка підтримала війну в Україні