in ,

«Зараз ми всі починаємо мукати» — Шнуров висміяв тотальну цензуру в Росії

Популярний російський рокер Сергій Шнуров прокоментував нинішню ситуацію в РФ в ефірі YouTube-каналу «Білий шум».

Зокрема, артист прокоментував дії своїх колег, які залишили країну на знак протесту проти нападу РФ на Україну. «Думаю, вони уявляють себе новою хвилею російської еміграції. І лише там вони можуть реалізувати себе як особи» — важає музикант.

Шнуров також озвучив свою позицію щодо тотальної пропаганди та жорсткої цензури, які контролюють кожен крок населення. Наприклад, заборонено використовувати слово «війна», замість якого слід говорити і писати «спецоперація».

Забороняти слова – це найдурніше, що можливо. Якщо в тебе немає слів для пояснення реальності, ти стаєш німим. Зараз ми всі починаємо мукати. Навіщо це забороняти? — вважає Сергій Шнуров.

Артист вважає, що внаслідок подібних заборон держава лише програє та показує своє безсилля. «Ти маєш вигравати у риториці, ти маєш вигравати у суперечці. Якщо ми заборонимо слово «брюнетка», то всі блондинками стануть? Ні» — розмірковує Шнуров.

Варто зазначити, що рокер сам не збирається їхати з Росії і свою конкретну позицію щодо війни в Україні так і не озвучив.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Мерзавці, які прийшли за 9 тис. кілометрів» — Анатолій показав бурятів, що звірствували звірства в Бучі

Філіпа Кіркорова не пустили до VIP-зони Євробачення 2022