in

«Гей, який одружився з літньою жінкою» — Вайкуле обурена висловлюваннями Симоньян

Російська пропагандистка Маргарита Сімоньян, головний редактор «Russia Tоday», підняла хвилю обурення скандальною заявою на адресу Максима Галкіна.

В ефірі каналу «Росія» вона зробила різкий випад, образивши гумориста за його позицію щодо нападу на Україну та його висловлювання про нинішню Росію.

Я дозволю сказати те, що я думала про нього завжди. Коли достовірно всім відомо, що він гей, для відводу очей, для особистого збагачення, для шляху в кар’єрі одружується з літньою жінкою і переконує всю свою не дуже довірливу аудиторію, що у них справжнє кохання. Ну ви ж розумієте рівень внутрішнього лицемірства, брехні. Але зараза, вони там як на підбір такі! — Заявила журналістка

Близька подруга сім’ї Пугачової та Галкіна, знаменита співачка Лайма Вайкуле не залишила без відповіді спіч Сімоньян. За її словами, за останню добу після ефіру з Симоньян вона отримала так багато обурених повідомлень, що просто не може промовчати на цю тему.

Це людина, яка нехтує будь-якими нормами моралі та етики, і яку я з цієї хвилини вважаю абсолютно нерукостислим. Я добре знаю Аллу Пугачову та Максима Галкіна. Складається враження, що з якихось причин Симоньян переповнює почуття ненависті до цієї абсолютно щасливої ​​та гармонійної пари. Умисне приниження честі та гідності їхньої сім’ї, висловлене в такій непристойній формі, демонструє вашу професійну та людську неспроможність — написала Вайкуле у соцмережі.

«Лайма, Ви великий молодець! Згодна з вами», «Про що ви? Про честь???? Симоньян немає поняття, що це таке……. На жаль, вона має слухачів», «Браво, Лайма! Ця жінка сама себе образила. — підтримали Лайму Вайкуле підписники.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

На тлі слів Симоньян, Олексій Панін попросив вибачення у Галкіна та Пугачової

«Зараз концентруються основні сили» — генерал Маломуж позначив найголовніші цілі ворога на другому етапі війни