in

На тлі слів Симоньян, Олексій Панін попросив вибачення у Галкіна та Пугачової

Одіозний російський актор Олексій Панін у своїх соцмережах попросив вибачення у зіркової пари, Максима Галкіна та Алли Пугачової. Це сталося на тлі заяви російської пропагоністки Маргарити Симоньян в ефірі «Росія-1». Путіністка назвала Галкіна «геєм, який одружився з літньою жінкою для збагачення».

Раніше зірки російського медіапростору були причетні до скандалу, причиною якого стали жорсткі висловлювання знаменитостей. Так пародист Максима Галкіна розповів жарт про секс-скандал Паніна та собаки, на що останній відреагував такими словами «Максим не їб*ться зі старенькими, він їб*ться з дідами. Під прикриттям.»

У своєму відеозверненні Панін визнав, що йому ніяково і соромно за свої висловлювання на адресу коміка, бо їх конфлікт був публічним, то й вибачення повинні бути публічними. Ось як вибачився Олексій Панін:

Мені дуже соромно, що я колись дозволив собі на адресу Максима сказати, що я не повинен був говорити. І на адресу Алли Борисівни Пугачової. Алла Борисівна – велика жінка, і я не за яких умов не мав права дозволяти собі такі слова… Мені дуже соромно…

Актор вирішив вибачитися перед зірковою парою зараз через слова Симоньян про сексуальну орієнтацію Галкіна, яка вважає його гомосексуалістом.

Маргарита Симоньян – не говоритиму, що я думаю про це громадянці – публічно облила брудом Максима Галкіна. Точніше, вона думала, що облила брудом Максима, а насправді облила брудом себе. Все це вона зробила в ефірі федерального каналу у програмі такого ж персонажа Володимира Соловйова

Панін додав, що приємно вражений заявами Галкіна про війну в Україні, а також додав, що той своїми словами не образив російський народ, а розповів правду. Талановито та інтелігентно про війну, смерті людей та своє співчуття до цього.

Раніше Максим Галкін записав відеозворот у якому поставив кілька питань кремлівської влади та засудив їхні дії. На таку антивоєнну заяву із солідарністю відреагувало українську спільноту.

Нагадаємо, що раніше Олексій Панін одним із перших російських акторів засудив напад Росії на територію України та зізнався, що не приховує своєї бісексуальності.

Гарячі новини зі світу шоу-бізнесу – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Згадує війну та рекламує вібратор. …баний сором» — Цимбалюк обурений публікацією української інста-діви

«Гей, який одружився з літньою жінкою» — Вайкуле обурена висловлюваннями Симоньян