in

«Ваш зять виявився г*вном!» — Білик викликала схвальний сміх мами Корольови

Ірина Білик, як і багато інших українських знаменитостей, активно гастролює країнами Європи та Америки, беручи участь у благодійних концертах на підтримку рідної країни.

Під час свого нещодавнього виступу у Майямі народна артистка України помітила у залі маму Наташі Корольової, Людмилу Поривай. Людмила Іванівна — заслужена артистка України, у Києві диригувала хоровою капелою «Світоч», а останнім часом постійно проживає в США.

Уродженка Києва, жінка активно підтримує рідну країну і навіть перестала спілкуватися з чоловіком своєї доньки — Тарзан відкрито виступає за проведення в Україні так званої спецоперації. Тому коли Білик запросила Людмилу на сцену і дала коротку характеристику її зятю, жінка лише схвально розсміялася.

Відео епізоду опублікував на своїй сторінці в Інстаграмі український ведучий Анатолій Анатолич. «Коли я побачила Вас у залі…Моя чарівна, незважаючи на те, що Ваш зять виявився г*вном…» — Почала Ірина, проте її перебили бурхливі овації глядачів.

Зазначимо, нещодавно Наташа Корольова також вирушила до США, викликавши обурення підписників фотосесією на тлі хмарочосів: «Приїжджай до Маріуполя! Подивися на свою Україну».

Опублікував Admin

«Мені складно просити про допомогу…» — у день свого ювілею Софія Ротару приїхала до рідного села

«Троянський кінь у Європі» — у Мережі обговорюють відео втечі Собчак із Росії