in ,

«Мені складно просити про допомогу…» — у день свого ювілею Софія Ротару приїхала до рідного села

Позиція Софії Михайлівни Ротару викликала неоднозначну оцінку співвітчизників-українців.

З одного боку, народна артистка час від часу робила публікації в Інстаграм, висловлюючи співчуття постраждалим від російських бомбардувань, показуючи свою підтримку жителям України.

З іншого — впливова співачка, окрім своєї соцмережі, жодного разу публічно не засудила напад РФ, хоча могла б набагато ефективніше використати свою популярність і авторитет у РФ. Про це, зокрема, неодноразово згадувала журналістка Наталія Мосейчук. А якщо врахувати, що Ротару активно виступала в Росії після окупації Криму, в тому числі і на пропагандистських російських каналах, її позиція виглядала зовсім сумнівною.

Софія Ротару під час виступу у Москві на концерті «Пісня року 2019»

Однак у день свого 75-річчя Софія Михайлівна Ротару вирішила закрити роти критикам і зробила те, на що не можуть наважитися багато українських артистів-чоловіків. Незважаючи на щоденні бомбардування, співачка приїхала до рідного села Маршинці Чернівецької області. І зізналася, що весь цей час займалася гуманітарною допомогою:

Я рідко пишу, але сьогодні маю два приводи.
Мій Ювілей та дуже важливий День гуманітарної ініціативи, яку я підтримую з перших днів початку повномасштабної війни.
«БОН бокс»
Проект, який дбає про дружин і дітей військовослужбовців, які пішли на фронт і матерів з дітьми, які втратили батька та чоловіка на цій війні.
Трохи незвичайна для мене роль, яка не звикла допомагати «на публіку», ще складніше мені просити про допомогу. Але саме цього дня, разом із Вашими теплими привітаннями та словами підтримки, якими Ви оточуєте мене вже багато років, хочу звернутися з проханням підтримати тих, кому зараз важко, хто справді потребує нашої допомоги.

Зазначимо, що 28-річний онук Софії Михайлівни Олександр Євдокименко нещодавно викликав обурення українців, цинічно похвалявшись фотографіями з Парижа, після того, як один раз уже був затриманий при спробі незаконного перетину кордону у воєнний час.

Опублікував Admin

На День народження дівчинці зробили незабутній сюрприз: із величезної коробки вийшов батько-військовий

«Ваш зять виявився г*вном!» — Білик викликала схвальний сміх мами Корольови