in

Анджеліна Джолі таємно побувала в дитячому будинку та полетіла з України

Голлівудська знаменитість, яка є послом доброї волі у справах із біженцями ООН, прилітала в Україну з власної ініціативи. 30 квітня її помітили у одному львівському кафе, після чого вона зустріла дітей на вокзалі.

Як зазначають джерела таблоїда Daily Mail актриса відлетіла з України 2 травня, відвідавши таємно дитячий будинок «за 90 км їзди від Львова». Видання також повідомляє, що члени команди Джолі підписали документи щодо нерозголошення цього візиту для безпеки.

Але в мережу потрапило фото акторки з дитячого будинку, розташованого у Бориславі, Львівській області. Швидше за все, видання має на увазі цей дитячий будинок.

Джолі з дітьми у Бориславі. Фото з Facebook Рада Борислава

Також ходили чутки про те, що Анджеліна Джолі, яка має кілька усиновлених дітей з різних країн світу, планувала взяти дитину з України. Але речник 46-річної актриси повідомив, що це не так.

Також згадується, що із Джолі в Україну прибув особистий фотограф, який зробив багато знімків. Фотографії для соцмереж Джолі відбиратиме особисто.

Голлівудська знаменитість встигла поділитися враженнями свого візиту до України та сказала:

Жахливо бачити, який вплив війна має на ціле покоління українських дітей.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«У РФ артисти – челядь і попельниці, а у нас – вісники свободи» – Потап поставив на місце Канделакі, яку «знудило від Джолі»

«Заради чого вбивають маріупольців? Заради квартирки на околиці Воронежа? — Ахаджакова жахнулася звірствами російських солдатів