in ,

«У РФ артисти – челядь і попельниці, а у нас – вісники свободи» – Потап поставив на місце Канделакі, яку «знудило від Джолі»

Протистояння зірок російського та українського шоу-бізнесу продовжується і Олексій Потапенко — один із найактивніших його учасників.

Цього разу під гарячу руку репера потрапила прокремлівська телеведуча Тіна Канделакі.

Нагадаємо, коментуючи приїзд в Україну американської кінозірки Анджеліни Джолі, 46-річна росіянка зарозуміло заявила, що це був перший раз, коли її нудило побачивши знамениту актрису.

Я щиро не розумію, чому Анджеліна Джолі чи Шон Пенн не приїхали до «ДНР» чи «ЛНР»? Чому жодного західного артиста не схвилювали люди, які гинули всі ці роки? Чому Росію так старанно намагаються зробити світовим злом, послідовно доводячи, що всі хто за Росію є антигуманістами і просто чудовиськами? — написала Канделакі

Зазначимо, що саму Канделакі часто звинувачували в тому, що вона намагається бути схожою на Анджеліну Джолі.

Такі вислови серйозно розлютили українського музиканта, який не затримався з відповіддю.

А скільки разів побувала сама Тіна Канделакі? Ось я наприклад був у Луганській і Донецькій області 2 рази, звичайно на стороні України, світла і кохання, підтримуючи ЗСУ концертами, як і мої колеги Кароль, Таяна, Мірзаян і т.д., а ми крім Пореченкова, який приїхав постріляти в українців, тебе Канделакі не пам’ятаємо, не дивуйтеся, на відміну від рашки, де артисти — челядь і попелиця, у всьому цивілізованому світі Артисти, Зірки, Селебріті — це вісники свободи — написав Потап.

Зазначимо, що сам Потап зараз перебуває в Іспанії, активно допомагаючи своїм співвітчизникам, які постраждали від російської агресії.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Ще одна зірка родом із України «відзначилася» у Росії. Наташа Корольова на ювілеї Кіркорова

Анджеліна Джолі таємно побувала в дитячому будинку та полетіла з України