in ,

Реакція соцмереж на приїзд Анджеліни Джолі до Львова. Тепер «Україна – центр Всесвіту», а високі «ціни на житло у Львові виправдані»

30 квітня відома американська актриса Анджеліна Джолі раптово відвідала Львів. Її побачили в одній із львівських кав’ярень, де зірка замовила каву. Ця новина просто підірвала соцмережі. Ми вирішили зробити добірку цікавих мемів та жартів про прибуття Джолі до України.

Відомо, що на першому опублікованому відео Анджеліна Джолі відвідала одну з багатьох кав’ярень мережі «Львівські круасани», на це відреагували їхні конкуренти зі сфери громадського харчування «Пузата хата» у своєму Twitter:

Наступним відреагував мер Львова Андрій Садовий, який запостив у фейсбуці ілюстрацію Олександра Грехова та підписав її словами, що у нього немає номера Анджеліни Джолі, краще передайте гроші ЗСУ.

Facebook міра Львова

На зображенні намальовано хлопчика, який ніяк не відреагував на приїзд кінозірки. Він уже став справжнім мемом. Так Василь байдак у Twitter опублікував відомий кадр з відео та підписав:

«Коли за твоєю спиною Анджеліна Джолі, але тобі пофіг, бо ти дивишся, як нищать ювілейний, тисячний російський танк»

На що користувач під ніком Hon. Judge Dredd у Twitter запропонував, що дитина з відео просто не знає хто така Анджеліна Джолі:

Цікаво, коли у парубка почнуть брати інтерв’ю?

Також до масової «істерії» підключився український блогер Іван Марунич, який опублікував серію постів:

  • Не очікував, що до ленд-лізу входить постачання в Україну Анджеліни Джолі.
  • Ну, тепер ціни за оренду житла у Львові виправдані.
  • Ой, на лузі червона калина
    Нахилилася
    А у Львові Джолі Анджеліна
    Оселилася
Facebook Іван Марунич

Яна Супоровська в тому ж Twitter вважає, що Україна — це найголовніше місце у світі: А що ви так тій Джолі дивуєтесь у нас? Україна – центр Всесвіту зараз.

Також багато мемов створив ТГ-канал «Перша приватна мемарня», деякі з них:

Не втримався від новини приїзду голлівудської зірки та Олександр Пономарьов:

Facebook Олександр Пономарьов

Після обіду в кав’ярні Джолі відвідала дітей із Краматорська, побувала на львівському залізничному вокзалі, де зустрілася з переселенцями зі сходу України. Під час спілкування з дітьми пролунала сирена повітряної тривоги, акторка побігла до машини та поїхала у безпечне місце.

Хоча Анджеліна Джолі входить до багатьох міжнародних організацій для допомоги біженцям, візит до України виявився власною ініціативою актриси. Більше відео із зіркою в Україні можна подивитися тут.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Нові подробиці візиту Джолі до Львова. Відео

«Проти мене готують кримінальну справу» — Галкін у телефонній розмові розповів для Єфросініної