in ,

Нові подробиці візиту Джолі до Львова. Відео

Знаменита голлівудська актриса та Посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі підтримує Україну з 2014 року. Нещодавно ми повідомляли про візит зірки до римської клініки, де лікуються онкохворі діти з України. Вчора її раптом побачили у кафе в одному із спальних районів Львова.

Метою візиту акторки до нашої країни стала допомога постраждалим від дій російських окупантів. Насамперед Джолі зустрілася з переселенцями зі сходу України на львівському залізничному вокзалі.

Раптом, під час спілкування Анджеліни з людьми, пролунала сирена повітряної тривоги. Через високу ймовірність удару Джолі разом із волонтерами та іншими громадянами на вокзалі поспішила до найближчого бомбосховища.

Також знаменитість встигла поспілкуватися з українськими біженцями, відвідати дітей, які постраждали внаслідок авіаудару на вокзалі в Краматорську.

Актриса надає допомогу біженцям із різних країн та займається гуманітарними питаннями у всьому світі. Проте зазначимо, що в Україну актриса прибула за власною ініціативою.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Наступний тиждень стане визначальним — європейські експерти окреслили причини зміни тактики РФ

Реакція соцмереж на приїзд Анджеліни Джолі до Львова. Тепер «Україна – центр Всесвіту», а високі «ціни на житло у Львові виправдані»