in ,

«Проти мене готують кримінальну справу» — Галкін у телефонній розмові розповів для Єфросініної

«Проти Максима Галкіна готують кримінальну справу» – про це повідомила українська телеведуча. Єфросиніна у телепередачі «Деньги» на 1+1. Також українка розповіла про телефонний дзвінок від російського пародиста. Дзвінок стався 26 квітня після критичних висловлювань Галкіна про російську владу.

Сама ж Єфросиніна зазначила, що боялася розмови із російським коміком:

Максим дзвонив мені у перші дні війни, але я тоді не змогла відповісти. Я дуже боялася почути щось на кшталт: «Ну як ви там? Тримайтеся». Я дуже боялася, що не підійшла. Але звернення Максима стали для мене сигналом того, що можна висловлюватись, і вижити, і вивезти дітей. Отже, це питання лише внутрішнього вибору.

Скріншот із випуску телепередачі «Гроші» на 1+1

Далі українка зазначила, що російського гумориста очорнюють у пресі та викреслюють за повною програмою. А саме цього найбільше бояться зірки Росії:

Його немає і не буде, а якщо буде, то його ім’я буде назавжди очорнене та полито лайном. Ну як, назавжди? Поки що ця влада діє

Маша Єфросиніна висловила подяку за підтримку Україні та рада вибором колеги, який швидше втратить усе, але зможе зберегти своє сумління чистим. На що Максим Галкін відповів:

Та ти розумієш, що я якраз вважаю, що те, Що я роблю, — це нормально! Це природна реакція на те, що відбувається в Україні. Але виходить, що я біла ворона, бо всі інші мовчать

Також українська телеведуча дала оцінку іншим висловлюванням російських знаменитостей. Серед яких виявився проросійський Басков та інші.

Таке відео викликало інтерес у публіки, яка залишила багато коментарів під ним:

  • Галкін зміг, бо Галкін це людище! Величезна прекрасна душа! Завжди пам’ятатиму про цей його вчинок!
  • Безмірна повага до Максима Галкіна, Аллі Пугачової, Ліє Ахіджаковій, Андрію Макаревичу. Як їх мало, тих, для кого людяність і совість понад усе.
  • Маша виросла в моїх очах, як хмарочос! Просто не знав глибини душі цієї людини. P.S та Ольга Полякова так само.

Раніше ми вже згадували, що Галкіна звільнили з «Першого каналу»а інші політики та артисти вже почали його критикувати та обливати брудом.

Гарячі новини зі світу шоу-бізнесу – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Реакція соцмереж на приїзд Анджеліни Джолі до Львова. Тепер «Україна – центр Всесвіту», а високі «ціни на житло у Львові виправдані»

Телеведучий «Орел і Решка» повідомив, що в нього вкрали з дому — «щоб ти с*ко знав, як добре живеш!»