in

Партизани прорвались! Під “стіни Кремля” – злили все: таємна зачистка. Росіяни в істериці, не врятуватись!

Українські партизани продовжують нагадувати росіянам, що їм слід боятися всюди, де б вони не були. Так, рух «Атеш» заявив, що зміг проникнути на завод із виготовлення боєприпасів у Росії.

Рух «Атеш» виклав у мережу не лише геолокацію заводу. На ролику було ще показано, як виробляють ті самі боєприпаси, які окупанти використовують у війні проти України, – повідомляє charter97.

У військовому партизанському русі зауважили, що їхні агенти працюють усюди. Зокрема на об’єктах військово-промислового комплексу збройних сил Росії.

«На трубному липецькому заводі «Вільний Сокіл» окупанти переобладнали один із цехів для виробництва боєприпасів», – кажуть у «Атеші».

Агенти руху зазначили, що окупанти працюють у режимі 24 на 7. Вони у такому режимі виконують план із 40 тисяч снарядів на місяць. В «Атеші» зазначили, що 30% зробленого – брак.

«Чекайте на вогонь окупанти або звертайтеся і біжіть, поки можете», – закликають в «Атеші».

Також зазначимо, що на днях  учасники партизанського руху “Атеш” проникли до розташування бригади морської піхоти Чорноморського флоту рф у Криму. Про це вони повідомили в телеграм.

Анексований Крим, Севастополь, бухта Козача. Саме тут розташований один з російських “режимних об’єктів” – база розташування 810-ї бригади Чорноморського флоту рф, яка за час повномасштабного вторгнення була змушена вже двічі або тричі оновити свій склад через колосальні втрати. – зазначили партизани.

Партизани зазначили, що сумнозвісна 810-а окрема гвардійська ордена Жукова бригада морської піхоти (810 ОБрМП) – військове з’єднання морської піхоти Військово-морського флоту рф чисельністю у бригаду, що дислокується у м. Севастополі в районі бухти Козачої – за час широкомасштабної війни вже втратила до 85% свого особового складу. Утім, учасники руху анонсують можливе збільшення цього показника.

Опублікував Андрій

Без бою? Здача Криму – ешелонами на РФ: у Зеленського повідомили щойно! Почесна капітуляція!

Кінець війни? Терміново: У Зеленського шокували – назвали дату, цього точно не чекав ніхто. Переможемо!