in

Кінець війни? Терміново: У Зеленського шокували – назвали дату, цього точно не чекав ніхто. Переможемо!

Міністр оборони Олексій Резніков вважає, що війна в Україні може закінчитися вже цього року.

Як заявив міністр в інтерв’ю українському виданню, це “війна ресурсів світу проти ресурсу орків”.

“Ресурси росіян зменшуються, у нас теж, але у нас є Рамштайн-клуб, як я його називаю, це більше, ніж НАТО, це більше 50 країн, які вже хочуть нашої перемоги і інвестують в неї і вірять, що вона реалістична. Тому це війна ресурсів західного світу проти ресурсів орків”, – уточнив міністр.

Резніков наголосив, що ця війна не може тривати довго через “інформаційний компонент”, оскільки світ знає про звірства РФ в Бучі, Ізюмі, Маріуполі та інших містах.

“Люди відчувають свою емоційну причетність до цієї війни, що вони можуть впливати на неї, я вже не кажу про сучасні технології, які дозволяють наносити точні удари та збалансувати відсутність живої сили”, – пояснив Резніков.

Він висловив думку, що війна закінчиться швидко. “Звісно, хотілося б, щоб вона і не починалася, але особисто я вірю в цей рік як в рік перемоги”, – додав міністр.

Очільник ГУР Кирило Буданов неодноразово говорив, що до кінця літа 2023-го ЗСУ вийдуть на кордони 1991 року і війна закінчиться. Нещодавно він підтвердив, що його думка не змінилась.

Тим часом глова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко впевнений, що Україна відсвяткує перемогу в жовтні або листопаді цього року. Такий прогноз він дав минулої осені і з тих пір не змінював його.

Опублікував Андрій

Партизани прорвались! Під “стіни Кремля” – злили все: таємна зачистка. Росіяни в істериці, не врятуватись!

Почалось! Голови полетіли: бійня в кабінеті -Путін в істериці! Командування ВСЕ -переворот в Кремлі!