in ,

Коханий Аліни Гросу, яка перенесла складну операцію, засвітився в Москві в компанії фанатів війни

Нещодавно співачка Аліна Гросу шокувала своїх шанувальників публікацією з лікарняної палати — 27-річна артистка повідомила, що перенесла складну операцію, що тривала більше трьох годин.

Не встигли фанати Аліни відійти від цієї новини, як їх спіткало нове потрясіння. Коханий виконавиці, 38-річний актор Роман Полянський втік до Росії, судячи з усього, покинувши дівчину, що хворіє. Про це стало відомо після того, як один із пропагандистських російських ресурсів опублікував його фото у Москві.

Полянський засвітився на прем’єрі фільму режисера Валерія Фокіна, який неодноразово наголошував, що «Повністю підтримує рішення керівництва РФ розпочати спецоперацію в Україні». Видання опублікувало фото Полянського разом із дочкою Марфою.

Роман Полянський та його дочка Марфа на прем’єрі в Москві. 30 жовтня 2022 року

Нагадаємо, сам Роман Полянський – росіянин, уродженець Омська. Проте з початку повномасштабного вторгнення російської окупаційної армії він повністю підтримав Україну, і навіть заслужив на похвалу народного артиста України Павла Зіброва.

«Морди б’є тим, хто хоч криве слово скаже проти України… Більше б таких москалів… Наш хлоп, патріот!» — відгукувався про нього Павло Миколайович ставлячи за приклад росіянина українським зрадницям Лорак та Повалій

Більше ексклюзивних новин зі світу шоу-бізнесу – на нашому Telegram-каналі.

Опублікував Admin

«Нас змусили» — Єфросиніна жорстко пройшлася Бузовою, яка роздавала гуманітарку в Донецьку

«Опанує таку зброю, що твоїй шоблі скоро пі…» — Єфросиніна відповіла Соловйову за образи чоловіка