in ,

«Нас змусили» — Єфросиніна жорстко пройшлася Бузовою, яка роздавала гуманітарку в Донецьку

Минулими вихідними можливістю попіаритися візитом до окупованого Донецька скористалася російська співачка Оля Бузова.

Колишня ведуча «Дома-2» прибула до захопленого росіянами міста у супроводі автомобіля з нібито гуманітарною допомогою та спеціального асистента, який підказував не надто кмітливій інста-діві, що говорити і як взагалі слід поводитися. Звичайно, все це відбувалося на камери пропагандистських ЗМІ.

Така «гуманітарна місія» не залишилася поза увагою українських знаменитостей. Зокрема, гостра мовою телеведуча Маша Єфросиніна жорстко висміяла Бузову і влучно спрогнозувала дії подібних кремлівських підстилок після поразки РФ у терористичній війні.

Значить, у Донецьку гуде Ольчик. Привезла камери та вантажівку з коробками. Привезла дядька-підказника і невивчений текст… Знаєте, про що я думаю, дивлячись на цих вибриків медіапропаганди? Про те думаю, де зараз купити той протиблювотний засіб, який зможе подіяти, коли при розвалі режиму РФ, вони всі почнуть каятися? Коли потече мекання «нас змусили», «у нас не було вибору», «ми завжди любили український народ і просимо у нього прощення за все.» відзначила Марія на своїй сторінці в Інстаграм

Фото: www.instagram.com/mashaefrosinina

Єфросиніна додала, що якби хоча б 20 блогерів з подібними охопленнями аудиторій у соцмережах (тільки на сторінку Інстаграм Бузової підписано понад 23 мільйони фанатів) закликали своїх підписників виступити проти війни, то разом вони охопили б 200 мільйонів.

Опублікував Admin

Бенкет під час війни: як Влад Яма та Дмитро Ступка відтягнулися на хеллоуїнській вечірці в Майамі

Коханий Аліни Гросу, яка перенесла складну операцію, засвітився в Москві в компанії фанатів війни