in ,

Бенкет під час війни: як Влад Яма та Дмитро Ступка відтягнулися на хеллоуїнській вечірці в Майамі

Популярний український хореограф Влад Яма залишив батьківщину одразу після початку повномасштабної війни.

Про це він докладно розповів під час інтерв’ю Славі Дьоміну, чим викликав хвилю критики колишніх шанувальників. Ще більше роздратування співвітчизників Яма викликав повідомленням про те, що не збирається повертатися, незважаючи на те, що навіть багато його колег-жінок, які виїхали з України після перших бомбардувань Києва, вже повернулися і активно допомагають ЗСУ.

Днями ж артист остаточно довів своє байдуже ставлення до страждань українців. Так, на своїй сторінці в Інстаграмі дружина танцюриста Лілія Яма похвалилася фотографіями з вечірки на борту катера в Майамі, де вони в компанії 36-річного Дмитра Ступки святкували Хелловін. «Щасливого Хелоуіна» — каже підпис на фото.

Фото: www.instagram.com/liliya_yama

Сам хореограф також не втримався, щоб не похвалитися своїм вбранням на заході. Яма вбрався в білу сорочку з яскравим принтом, начепив перуку з довгого світлого волосся і доповнив образ чорною банданою.

Фото: www.instagram.com/vladyama_official

Водночас 42 тисячі українських жінок захищають рідну землю у лавах ЗСУ. Днями журнал ELLE Україна організував яскраву фотосесію чарівних захисниць під назвою: «Жінки на фронті».

Опублікував Admin

«Дружина відпустила» — Галкін розсмішив Пугачову планами на її День народження

«Нас змусили» — Єфросиніна жорстко пройшлася Бузовою, яка роздавала гуманітарку в Донецьку