in

«Опанує таку зброю, що твоїй шоблі скоро пі…» — Єфросиніна відповіла Соловйову за образи чоловіка

Пропагандист Володимир Соловйов, як виявилось, уважно стежить за публікаціями українських зірок.

Так, нещодавно рупор кремля написав цілу петицію марення про дружину української телеведучої Маші Єфросініної. Путініст почав із того, що оголосив уродженку української Керчі «дочкою магаданських службовців», яка оперує «Фашистськими закликами». Голова окупантів, що далі говорить, дістався чоловіка Маші, Тимура Хромаєва, приписавши йому всілякі гріхи, включаючи зброю, наркотики і «гроші на крові».

Свій висер Соловйов оприлюднив на особистому Telegram-каналі.

Скріншот — Telegram-канал Соловйова

Звісно, ​​відома своєю різкістю ведуча не зазнала такого звернення та записала пропагандисту гідну відповідь. Єфросиніна наголосила на тому факті, що представники кремлівських ЗМІ починають вивчати українську мову, проте порадила зарубати на носі правильну вимову — «В Україні».

Зірка спростувала безпідставні звинувачення чоловіка, зокрема про те, що він утік із країни. Мало того, Єфросиніна повідомила, що зараз Тимур Кульгає складається в лавах ЗСУ, і опановує таку зброю, що самому Соловйову і «його шоблі скоро п…зда»

Раніше Марія Єфросиніна жорстко висміяла учасницю «Дома — 2» Ольгу Бузову, яка прибула до тимчасово окупованого Донецька роздавати коробки з гуманітаркою на камеру.

Опублікував Admin

Коханий Аліни Гросу, яка перенесла складну операцію, засвітився в Москві в компанії фанатів війни

Справді народна: Кароль зірвала овації у Лос-Анжелесі легендарною піснею «Чорнобривці»