in ,

«Плакала від несправедливості» — Дьомін розповів про розмову з Ані Лорак

В інтерв’ю телеканалу «Україна» популярний ведучий Слава Дьомін розповів про цікаву розмову з Ані Лорак, яка замовчує війну в її рідній країні.

За словами шоумена, прояв позиції Лорак почався ще далекого 2014-го. Саме тоді у народної артистки України настав час «ікс». На жаль, вона не визнала своєї помилки, а зробила винними тих, хто критикував її за виступи в РФ.

Ведучий зазначив, що був би не проти зараз поговорити зі співачкою, щоб побачити, чи відбулися якісь зміни у її світогляді після повномасштабного вторгнення Росії до України.

Коли Ані Лорак критикували вперше, вона сиділа в ресторані у свого чоловіка в Києві на Саксаганського і плакала від несправедливості, як вона вважала, що більшість там виступає і їх не цькують, а тільки її. І вже тоді я їй казав, що не потрібно мовчати, а треба озвучити свою точку зору з цього приводу.

Зазначимо, що деякі глядачі програми «Зірковий шлях» на Ютубі виступили на захист Лорак, порівнявши її зі Світланою Лободою:

  • Коли зрозумів що Лорак не дасть інтерв’ю, а Лобода можливо) Як на мене Лорак себе гідніше веде (якщо взагалі так можна висловитися) мовчить і не виступає ніде. А Лобода лізе без мила в Україну, після того, як у раші її заборонили і як вона на першому каналі розповідала про жахливих націоналістів. Там лицемірство зашкалює.
  • Слава, а чому, якщо ви були другом, не підтримали Лорак? Боялися, що на Вас перекинеться весь гнів? Вважаю, що Лорак правильно мовчить. Вона свою позицію висловила ще у кліпі «Мальви», але її ніхто не почув. Тепер усі чекають на її позиції, щоб знову зацькувати. Лобода вже висловила. Що змінилося? Найстрашніша жіноча заздрість у шоу-бізнесі. Заважає всім Лорак, Лобода, а Макс Барських Як? Жодних питань? Не складає просто конкуренції нікому. Чи не соромно шукати ворогів серед баб?

Раніше ми писали про те, як мерові Ірпеня довелося виправдовуватися за приїзд до міста Світлани Лободи.

Опублікував Admin

«Побачила руїни, які були містом-мрією» — Лобода передала 3 мільйони на дитсадок в Ірпені

«Давай запишемося добровольцями!» – директор «Ласкового мая» заявив про бажання Шатунова воювати в Україні