in ,

«Я її не запрошував!»: Меру Ірпеня довелося виправдовуватися за екскурсію Лободи

В ефірі телеканалу «Київ» меру Ірпеня Олександру Маркушину довелося виправдовуватися за те, що він пустив Світлану Лободу до її рідного міста.

Журналіст Сергій Мальчук дорікнув чиновнику за те, що артистка виступала в РФ після 2014-го року. Понад те, за словами Мальчука, продюсер Світлани Нателла Крапівіна не заперечує того, що і зараз Лобода готова виступати перед росіянами з умовою, що це буде не на території Росії.

Чиновник пояснив свої дії тим, що на даний момент закон не забороняє заслуженій артистці України Світлані Лободі перебувати на території нашої країни та вільно по ній пересуватися.

Вона приїхала до міста, а не я її запрошував… Якщо людина хоче допомогти, чому б і ні? Людина, я так розумію, чітко хоче підтримувати Україну та засудила Росію. Хтось раніше, хтось пізніше, але сьогодні потрібно бути об’єднаними для нашої перемоги над Росією. Ми маємо бути єдиним фронтом. Погано було б, якби людина взагалі не усвідомила. Олександр Маркушин про приїзд Світлани Лободи

Заради справедливості, зазначимо, що Світлана пообіцяла відбудувати в Ірпені великий дитячий садок і взагалі половину від своїх майбутніх гонорарів перераховувати до фонду її рідного міста.

Раніше ми писали про візит Лободи в Ірпінь та її коментарі з приводу побаченого.

Опублікував Admin

Марія Машкова: «Поява батька у футболці з фашистсько-зіганутою символікою завдає мені фізичного болю»

Обличчя перекошене, ні співати, ні розмовляти — хворий Потап вийшов збирати гроші для України у Мадриді