in ,

«Побачила руїни, які були містом-мрією» — Лобода передала 3 мільйони на дитсадок в Ірпені

Ім’я української співачки Світлани Лободи останнім часом набуло все більшого розголосу.

Одні люто критикують її за те, що вона жила і працювала в РФ після 2014 року і виступають за те, щоб їй взагалі було заборонено в Україну поряд з Ані Лорак. Зокрема, меру Ірпеня довелося публічно виправдовуватися за проведену артистці екскурсію руїнами міста.

Інші, навпаки, ставлять Світлану як приклад того, як людина може усвідомити і виправляти свої помилки, підтверджуючи це діями. Адже справді, нехай не одразу, но Лобода засудила напад на Україну, покинула РФ і зараз активно займається благодійністюу всіх своїх публічних виступах згадуючи про війну.

Ще одним вагомим аргументом став візит заслуженої артистки України до рідного Ірпінь. Після побаченого на свої очі жаху «російського світу» Світлана зробила те, про що публічно говорила — за свої гроші почала відбудовувати у місті сучасний дитячий садок.

Я не впізнала своє місто Ірпінь, у мій приїзд сюди, місто мого дитинства та місто, де мешкають моя сім’я та мої рідні люди. Я побачила руїни, які залишила по собі російська армія. Руїни, які ще 121 день тому були містом-мрією…Після початку війни, я для себе прийняла важливе рішення, в міру своїх можливостей, допомагати людям рідної країни та рідного міста…мер Олександр Маркушин показав мені зруйнований окупантами дитячий садок та проект його відновлення. Я одразу погодилася взяти в цьому участь… я зробила перший внесок у 3 000 000 гривень.
І закликаю всіх, хто може приєднатися до нас! Слава Україні!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial)

Варто зазначити, що після такої заяви переважна більшість коментарів була лише зі словами подяки та підтримки:

  • Світлано Сергіївно, дякую Вам величезне за допомогу! Ви велика молодець 🙏🏼 Героям Слава!!🇺🇦❤️
  • Світлано, Ви неймовірна людина, яка несе світло ✨ зараз! Дай Бог Вам здоров’я міцного та всього українського народу! Все буде Україна 🇺🇦
  • Ти душа і приклад. Мене обурює негатив, все, що ти робиш гідно 🙏🇺🇦❤️
  • Поважаю, ви з великим, добрим серцем людина ❤️

Опублікував Admin

DZIDZIO, Могилевська, Полякова, Каменських та Кароль об’єдналися у новому хіті «Ми з України»

«Плакала від несправедливості» — Дьомін розповів про розмову з Ані Лорак