in ,

«Він хворий!» — подруга Винника Ольга Полякова нарешті розповіла, що сталося з артистом

Питання «Куди зник Олег Винник?» зараз один із найбільш обговорюваних в українському шоу-бізнесі.

Артист у репертуарі якого безліч пісень українською мовою, який позиціонував себе як «людина з народу», який на початку війни представив оригінальне виконання національного гімну в авторській обробці — раптом просто зник із медійного простору.

Звісно, ​​зникнення зірки породило масу домислів із боку його хейтерів і знаменитих колег. Так, про причини зникнення Олега висловлювалися лідер «Другої ріки» Олег Харчишин, «DJ Мадонна», Наталія Ярмоленко, та інші артисти. Усі вони сходилися на думці, що Олег Анатолійович залишив країну, звинувачуючи його в боягузтві.

Спірне питання вирішила подруга та партнерка Винника з виконання кількох пісень Ольга Полякова. В інтерв’ю програмі «ЖВЛ» вона розкрила секрет – у артиста серйозні проблеми:

Я спілкувалася з ним на початку війни і знаю, що в нього це теж дуже хворіло на те, що відбувається в Україні. Якщо чесно, можу я це говорити чи ні але знаю, що він має проблеми зі здоров’ям.

Якщо це правда — а ми не маємо підстав сумніватися в словах Полякової — нам залишається побажати Олегу Виннику якнайшвидшого одужання та повернення кумира мільйонів українців на сцену.

Опублікував Admin

Засновник «Нашого радіо» Козирєв: «Ну, її в дупу, цю російську культуру, якщо в результаті виходить Буча»

«Від пережитого близнюки перестали розмовляти…» — Ірина Білик поділилася історією мами з Маріуполя