in ,

Засновник «Нашого радіо» Козирєв: «Ну, її в дупу, цю російську культуру, якщо в результаті виходить Буча»

Популярний ведучий каналу «Дощ», засновник радіо «Максимум» та «Нашого радіо» Михайло Козирєв в інтерв’ю виданню «Нова газета. Європа» спробував розкрити причини підтримки «Z»-руху представниками російської «культури».

На думку аналітика, причини участі знаменитостей у Z-турах є їх спроби нагадати про себе. Шоумен назвав таких артистів «збитими льотчиками» та «творчими обсосами», які останнім часом нічого не зробили, але бажають залишатися на слуху.

Всі, хто підтримує Z-операцію та їздить у тури «Zа Батьківщину» – це все реально творчі обс*си, які не написали за останні десять-двадцять років жодної гарної пісні, жодного хіта, порівнянного з тим, що вони писали в молоді роки. Є поганий вислів «збиті льотчики», але якщо подивитися на склад цих концертів – жодного важливого артиста, який витримав випробування часом, там немає. Це реальне позорище!

Михайло Козирєв: «Моя країна вражена душевною онкологією»

Козирєв також згадав, як на початку війни намагався евакуювати з палаючої України своїх родичів, які жили у Сєвєродонецьку:

Деяких ми зуміли вивезти з країни, деяких – перевезти у безпечніше місце, з деякими зв’язок постійний, з деякими – уривчастий, бо вони під бомбардуваннями. І щоразу коли я натикаюся на черговий срач із приводу скасування російської культури… – розповів Козирєв. – Ну, її в дупу, цю російську культуру, якщо в результаті виходить Буча.

Нагадаємо, уродженка Закарпатської області Лоліта Мілявська також на початку війни дякувала простим українцям за допомогу в організації евакуації її мами та доньки з-під Києва, проте зараз активно гастролює до РФ замовчуючи ті лиха, які несе російська армія в її країні.

Опублікував Admin

Тимошенко у жовто-блакитному зробила селфі у рідному Дніпрі

«Він хворий!» — подруга Винника Ольга Полякова нарешті розповіла, що сталося з артистом