in ,

«Від пережитого близнюки перестали розмовляти…» — Ірина Білик поділилася історією мами з Маріуполя

Народна артистка України Ірина Білик є послом фонду Ріната Ахметова «Голос мирних», офіційний сайт якого публікує реальні розповіді людей, які пережили лиха війни.

Так, артистка поділилася історією Ганни Бородуліної, матері однорічних дівчаток-близняток, з якими їй довелося переживати авіаудари у підвалі багатоповерхівки Маріуполя. Жінка крізь сльози згадує подробиці першого дня війни, як доводилося без світла робити хліб, що врятував їм життя.

Моя молодша дочка, їй було 1 рік та 7 місяців, дивилася на нього і просто плакала. Не кричала, а просто капали сльози… А старша донечка, Таня, у них різниця – 2 хвилини – десь прилітало, і вона казала: «Буф, буф». Діти на той момент трохи почали розмовляти, я відлучила їх від пустушки. Але вони перестали розмовляти…

Неможливо без сліз слухати голос цієї мужньої жінки, яка пережила справжнє пекло на землі. Тепер її сім’я в безпеці, а єдине, про що мріє мати близнюків — побачити свій будинок. «Ми маємо здобути перемогу. Перемога має бути за Україною. Інакше бути не може. Тут має бути тільки Україна і жодна більше країна» — Упевнена героїня.

Повну історію Анни ви можете послухати сторінці Музею «Голосу Мирних».

Опублікував Admin

«Він хворий!» — подруга Винника Ольга Полякова нарешті розповіла, що сталося з артистом

Дивовижна людина – Діма Комаров виставив на аукціон «улюблену іграшку» щоб допомогти Україні