in

«Я у легкому ступорі. Припиняю діяльність» — рашист Лазарєв не догодив владі своєю нерішучістю

Російський співак Сергій Лазарєв з першого дня нападу на Україну виступив проти війни та закликав зупинити кровопролиття у нашій країні.

Проте, викликавши на себе немилість влади та обурення співвітчизників, що підтримують «спецоперацію», він виявив малодушність і видалив усі публікації з засудженнями військових дій.

Щоб довести свою відданість кремлівським господарям, він швидко зголосився виступати на підтримку війни на так званих Z-концертах. Вже були підготовлені афіші із зображенням артиста та анонсом його виступу у Липецьку, коли організатори раптом заявили про заміну Лазарєва Басковим.

Взагалі, поки що я (і не тільки я) у легкому ступорі, оскільки незрозуміло, як знімати та на яких майданчиках просувати нові кліпи. Багато рекорд-лейблів йдуть з Росії. Багато легальних цифрових майданчиків, на яких можна було монетизувати свою роботу, закрито. Ми так довго прагнули легалізації музичного ринку і тільки-но прийшли до цивілізованих відносин у сфері музики, а зараз все знову незрозуміло — прокоментував ситуацію співак

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Екс-дружину Джонні Деппа, що випорожнилася в його ліжко, Невзоров назвав ідеальним кандидатом у депутати Держдуми РФ

«Проблеми з розумовими процесами» — Барських прокоментував російські фейки про його від’їзд до США